bexout.net/bolinan/ Webbhotell och Webbdesign dvs billiga hemsidorBolinan webbhotell sitemap Bolinan webbhotell sitemap

Redovisningskonsult - Entreprenad

 

 

12 :- kostnad / månad
100 MB webbhotell
5 E-postadresser
1 MySQL databas
1 Domän
5 GB Trafik
PHP & ASP

mer »

 

 

30 :- kostnad / månad
500 MB webbhotell
15 E-postadresser
1 MySQL databas
10 Domäner
10 GB Trafik
PHP & ASP

mer »

 

 

50 :- kostnad / månad
1000 MB webbhotell
Obegr e-postadresser
5 MySQL databaser
20 Domäner
Obegr trafik
PHP & ASP

mer »

 

 

 

Bolinans affärside är att erbjuda avancerade webbhotell till billiga priser.

mer »

 

 

www .

 .

  Hoppa över kontrollen om domänen är ledig.
HEM PRODUKTER SUPPORT OM BOLINAN VILLKOR BESTÄLL KONTAKT

 

       Billiga webbhotell från 12 kr/månad

Bolinan billiga webbhotellServern finns i ett säkert utrymme med UPS-strömbackup, daglig backup, ständig övervakning, MySQL, php, asp, webmail, spamprotection, professionell statistik, POP konton, 24 tim teknisk support mm.

Vidare info om våra Webbhotell.

 

Vi har mer än 99% tillgänglighet och en månads nöjdkundgaranti.


Våra webbhotell täcker allt som den "enkle" användaren behöver till mer avancerade webbhotell med massor av program inkluderade.


Samtliga webbhotell betalas på årsbasis.

Samtliga webbhotell administreras med marknadens bästa kontrollpanel för Webbhotell, Cpanel.


I våra större webbhotell ingår det fantastiska paketet Fantastico med ett fantastiskt stort utbud av bl.a. chat, webshop, bloggar, forum m.m. Allt för att Ni ska kunna skapa er webbplats snabbt och enkelt.

Webbhotell produkter »

 

       Webbhotell med nöjdkundgaranti !

 

 

Bolinan webbhotell sitemap

       Bästa kontrollpanelen på vårt Webbhotell

Linux är det bästa och vanligaste operativsystemet för Webbhotellservrar och detta använder vi också, men tyvärr är många program som används "bökiga" att använda och liknar gamla DOS program. Till vårt Webbhotell har vi därför valt marknadens bästa kontrollpanel den heter Cpanel och är lika användarvänlig som Windows. Du kan enkelt hantera din domän, subdomäner, e-mail konton osv. Du kan läsa mer om Cpanel på våra support sidor.

 

       Titta inte bara på Webbhotellets pris

När du jämföra olika webbhotell så skiljer sig priserna åt. Det finns andra Webbhotell likt vårat, som säljer abonnemang för 12:-/månad, men du skall tänka på vad du får för pengarna och titta lite framåt också. Som du förstår så finns det inga marginaler alls på ett webbhotell som säljs för 144:-/år. Du kan inte få telefonsupport osv. Driver du ett företag tycker vi absolut att du skall välja ett Service abonnemang så du får god support och kan ringa oss om det skulle bli några problem. Det räcker med att du förlorar en kund så har du gjort en dålig affär. Du kanske är hemma eller bortrest och behöver få tillgång till din e-post. Du kommer inte in på Webmailen, vad göra ? Med ett budget abonnemang får du snällt vänta upp till 24 timmar på hjälp men med ett service abonnemang kan du få hjälp direkt under kontorstid och oftast också på kvällar. Det är också så, att om servern ligger nere och en sökrobot inte hittar dina hemsidor kan du förlora din indexering.

 
HEM WEBBHOTELL PRODUKTER WEBBHOTELL SUPPORT OM BOLINAN WEBBHOTELL VILLKOR BESTÄLL KONTAKT
   
           
   
sydsvenskan - Webbdesign - Billig hemsida - Köpa hemsida till företaget Personaluthyrning bokföringsbyrå redovisningskonsult