Абонирайте се и ще получвате нашите публикации безплатно веднъж в месеца.

Всички нови абонати ще получат електронно копие на книгата "Основи на HTML. Работа с Dreamweaver." - пълно и илюстрирано практическо ръководство за уеб дизайн на български. Ако се чудите откъде да започнете да изучавате тънкостите на уеб дизайна или да ги подобрите с най-новите въведения, това е книгата за вас.

Име: 

Телефон: 

E-mail: 

 

Повече за книгата "Основи на HTML. Работа с Dreamweaver."

- специални благодарности за редакторската работа на Иван Ангелов

 

Един от основните фактори, определящи вашия успех е времето, което отделяте, за да се образовате. Не гледайте с лека ръка на него, защото то може буквално да обозначава разликата между вашия успех и провал.

 

Със сигурност изучаването на HTML е неизменно условие за всеки професионален уеб дизайнер. Но също така, ако никога не сте правили дизайн на сайт и искате да започнете отнякъде, би било мъдро първо да се запознаете с HTML (Hypertext Markup Language). Въпреки че има достатъчно много програми, които ще ви асистират да създадете своя сайт без изобщо да познавате HTML...Но ако вашият бизнес е свързан с Интернет, един от най-важните аспекти на вашето присъствие в Мрежата е добрия уеб сайт. Ако той не изглежда професионално, без значение от това какъв продукт предлагате, шансовете ви за успех ще бъдат минимални. Имайте предвид, че вашите продукти или услуги ще бъдат преценявани по вида на вашия сайт.


Книгата, която ви предлагаме е задължителна за библиотеката на всеки уеб дизайнер. 254 страници изключително полезен текст на български. Тя е съставена от 2 части : 

 

1.ОСНОВИ НА HTML
2.DREAMWEAVER 

 

С многобройните си примери и илюстрации тя е не само източник на познания, но представлява едно много добро практическо ръководство в сферата на уеб дизайна 

 


Начало  |  Домейни  |  Уеб хостинг |  Уеб дизайн  |  Поддръжка  |  Контакти